marți, 7 aprilie 2015

Concurs -PASTELE IN SUFLET DE COPIL

           Marti,  7 aprilie  2015,  la Primaria Ciofrangeni, judetul Arges, s-a desfasurat Concursul National intitulat "Pastele in suflet de copil", organizat de Cati Deaconu,  profesor invatamant primar la Scoala Generala nr. 1 Ciofrangeni, avand ca parteneri: Inspectoratul  Scolar Judetean Arges, Primaria Ciofrangeni si Protoieria  Curtea de Arges. 

     Desenele, colajele, felicitarile, creatiile literare dedicate Invierii Mantuitorului IIsus Hristos, au fost trimise pentru concurs de copii din toată țara. 

 Din scrisoarea unui elev anonim:   
 " Nu vom putea masura niciodata cu mintea dimensiunile celor mai semnificative sarbatori religioase ale crestinilor, ele repezentand un prilej de bucurie si veselie, de incarcare sufleteasca pozitiva pentru toti oamenii. In acesta imprejurare desfasuram Concursul National << Pastele in suflet de copil>> prin care ne propunem stimularea creativitatii si imaginatiei elevilor precum si cultivarea simtului estetic, elevii avand posibilitatea sa socializeze in mod placut."
  
La eveniment a fost prezent si Primarul Comunei Ciofrangeni, Doru Panteru, care vizibil emotionat a marturisit :
                 " Imi gasesc cu greu cuvintele, ca intr-o saptamana speciala, gazduiesc un Concurs National extrem de reprezentativ si  de sugestiv, in perioada prepascala si promit ca anul viitor vom inerca sa organizam la acelasi nivel acest concurs care reflecta daruirea si munca cadrelor didactice", a spus primarul.
  
                 "Latura educativa este cea mai imprtanta. Avem copii talentati, copii si parinti cu care ne mandrim, iar colegii mei ii indruma cu mult drag. Nu ma asteptam sa avem o asemenea rezonanta, sa primim lucrari de la peste 100 de scoli din tara. Lucrarile expuse se vor juriza si se vor acorda premii cu scopul de a-i mobiliza in activitati practice pe cati mai multi dintre elevii care doresc sa-si valorifice inclinatiile, aptitudinile si talentele.", a spus directorul Scolii Generale Ciofrangeni, Victor Balasa,
      






































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu