marți, 13 ianuarie 2015

CARTEA "ANCORAT ÎN TRECUT"

 "ANCORAT IN TRECUT" - roman publicat în 2014  la Editura Hoffman.

Lansat în 13 noiembrie 2014 la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu din Pitești.
Despre carte:

Stefan Dumitrache: "Cartea are un preambul de forță, exploziv care, pornește concentrat cu durere și suferință imprimată, în care reda realitatea tragica a orfelinatelor romanesti din anii 90,care, din fericire s-au rezolvat. Continua cu ticalosia traficantilor de carne vie, care astazi este mai periculoasa ca oricand si ne duce intr-o calatorie zguduitoare din Romania in Sicilia, dupa care actiunea exlpodeaza la Londra. Povestea de aici este gen Dan Brown,accelerata, va spun cu sinceritate".

 Florea Panteru Denisa:"Luciana merge pe taramul acesta: intre real si fantastic, intre deja-vu si concret, viata anterioara- viata prezenta, in spiritualitate",

Cati Deaconu: "Aceasta carte mi-a transmis si am retrait: iubire, dragoste, pasiune, revolta, frustrare, durere. Mie mi-a transmis ca toti suntem ancorati in trecut, mai mult sau mai putin, toti suntem urmariti de ceea ce am facut in trecut si ca sa putem merge mai departe avem nevoie sa iertam dar si sa fim iertati".
 Lacramioara Dutei: "Am ajuns sa calatoresc cu autoarea in trecutul cunoscut si dincolo de trecutul cunoscut. Ea m-a invatat un lucru: sa nu renuntam niciodata sa visam, sa ne ancoram in realitate si cu siguranta visele se vor implini".
Vasile Ghitescu : "Doamna Luciana, tot ce a scris si tot ce face, o face din prea-plinul sufletului. Imi place ca romanul nu cade in consideratii de psihologie sau de filosofie, vorbeste despre fapte concrete de viata".
 Crinu Onel:"Continutul cartii este foarte frumos, o aglomerare de fapte si de nume, astfel incat odata citita prima pagina sau primele randuri ti-e greu sau aprope imposibil sa o lasi. Ca sa intrepatrunzi in parametrii maximi la latura sufleteasca, latura sentimentala si cu transcedentalul din cartea Lucianei nu este putin lucru".
  Razvan Marinescu (fiul meu): "Va multumesc tuturor celor prezenti aici, intr-un moment atat de important alaturi de mama, care este cea mai importanta fiinta din viata mea si, careia ii daruiesc mult mai mult decat se gandeste ea ea acum! Despre carte nu o sa am prea multe de zis pentru ca dupa atatea cuvinte frumoase care s-au spus o sa fiu nu nevoit, curios sa o citesc. Vreau sa fac o paranteza, dupa discursul foarte bun pe care l-ai avut la inceput, cred ca intr-o viata anterioara, daca tot e vorba de vieti anterioare, ai avut o cariera politica. Sunt foarte mandru de tine".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu